Ege-koop’un Dört Mevsim Konakları’nda Yaşam Başladı

Ege-Koop’un Güzelbahçe Urla’da bulunan prestij projesi Dört Mevsim Konakları’nda yerleşim başladı. Birbirinden özel tasarımlarla oluşturulan,...

Ege-Koop’un Güzelbahçe Urla’da bulunan prestij projesi Dört Mevsim Konakları’nda yerleşim başladı. Birbirinden özel tasarımlarla oluşturulan, 5 ayrı alternatifle daire fiyatına satışa sunulan lüks konaklara ve konak arsalarına uygun kredi koşullarıyla 120 ay taksitle sahip olunabiliyor.

Deprem yönetmeliğine uygun; en ileri teknoloji, 1. sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen Ege-Koop Dört Mevsim Konakları’nda çam ormanları ile zeytinlikler içinde rüya gibi bir yaşam için, sadece 45 konak ve konak arsası seçkin sahiplerini bekliyor.

Reklam
Reklam

Ege-Koop’un Güzelbahçe-Urla’da bulunan prestij projesi Dört Mevsim Konakları, birbirinden özel tasarımlarla oluşturulan 5 ayrı alternatifle hayatın tüm karmaşasından uzak ve şehrin stresinden arındıracak bir yaşam sunmak üzere planlandı. Yapımı hızla devam eden Ege-Koop Dört Mevsim Konakları’ndan son 45’i, seçkin sahiplerini bekliyor. Konak başına düşen yeşil alanın 700 ile 800 metrekare arasında olması, her konuta özel hobi bahçeleri, açık ve kapalı sera alanları, yürüyüş yolları ve spor tesisleri ise Dört Mevsim Konakları’nın en önemli özellikleri arasında yerini alıyor.

“DAİRE FİYATINA LÜKS KONAK”

Ortaklarına, Ege-Koop kefaletinde özel arsa ve konut kredisi imkanı sağladıklarının altını çizen , Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Amacımız, kaliteyi ucuza mal etmek, insana saygıyı ortaklarımızda somutlaştırmak ve güven kaynağı olmaktır. Kar amacı olmayan Ege-Koop; kendigarantörlüğünde düşük faizli kredi sağlamakta. Sınırlı sayıdaki konak arsalarına ortaklarımız 0.90, konaklara ise 0.80’dan başlayan banka kredi faiz oranıyla sahip olabilirler. Mülk sahibi olmak isteyenler için bulunmaz fırsat” dedi.

Reklam
Reklam

Zeytin ağaçlarıyla çevrili orman içinde yer alan lüks konakların yüzde 80’inin deniz manzaralı olduğuna dikkat çeken Aslan, “Ege-Koop’un çeyrek asırlık güvencesi ve cazip koşulları ile sahip olacağınız bu çok özel konaklar kısa sürede tamamlanacak. Proje alanımıza yakın mesafede bulunan emsallerinden yüzde 25-40 daha ucuza mal olacak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: