Ege Sanayi İ.Ö'den Başkan Öz’e Plaket

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok, Ege Sanayi İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ilçede eğitim, öğretim faaliyetini yürüten Kartal Ticaret Meslek Lisesi, Şehit Er Serhat Şanlı İlköğretim Okulu ve Ege Sanayi İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul yöneticileri ile görüşen Başkan Öz, eğitim kurumlarına yerel yönetim olarak katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek “Okullarımızı ziyaret ederek okul-belediye işbirliği için neler yapabileceğimiz üzerine de konuşuyoruz” dedi.

Ege Sanayi İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği temsilcileri, Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e, okulun öneri ve isteklerini karşılama da gösterdiği destek nedeni ile teşekkür ederek plaket verdi. Okul Müdürü Tayfun Doğan Yurt, eğitim kurumunun faaliyetleri hakkında Başkan Öz’e bilgilendirmede bulundu. Başkan Öz’ün ziyareti için hazırlanan mini kokteylde konuşan Okul Müdürü Tayfun Doğan Yurt, “Başkanımızı buraya ondan bir şey istemek için davet etmedik. Şimdiye kadar Başkanımızdan ne istediysek bizi hiç geri çevirmedi bizim için en büyük sorun olan okul çevresindeki altyapı eksiklikleri giderildi. Yağmur suyu kanal, tretuvar ve asfalt serimi çalışması yapıldı. Söz konusu altyapı desteği yapılmadan önce her gün okula ve evlerine ayakları çamurlu olarak giden çocuklarımızı bu çileden kurtardığı için Okul Aile Birliği ve öğrencilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyor ve teşekkür plaketimizi takdim ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Plaketi çocukların elinden alan Başkan Öz de kısa bir konuşma yaparak, “Hizmet konusunda okullarımız bizim için öncelikli sırada gelir çünkü okullarımızda geleceğimizi şekillendirecek evlatlarımız yetişiyor. Elimizden geleni esirgemeyeceğiz; okullarımıza desteğimiz, yardımlarımız devam edecek. Ayrıca böyle bir kurumdan ve çocukların elinden teşekkür plaketi almak beni çok mutlu etti. Ben de sizlere çok teşekkür ediyor çocuklarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: