Ege Takımları Ptt 1'inci Ligi'nde Startta Kaldı

İZMİR, Sezon öncesi zirve mesajları veren 5 Ege takımından hiçbirinin değil ilk 2'de, ilk 6'da bile yer almadığı 4'üncü haftanın puan

İZMİR, Sezon öncesi zirve mesajları veren 5 Ege takımından hiçbirinin değil ilk 2'de, ilk 6'da bile yer almadığı 4'üncü haftanın puan cetveli, taraftarları da hayal kırıklığına uğrattı. Transfer piyasasını hallaç pamuğu gibi atıp birbirinden kaliteli oyuncularla son derece güçlü kadrolar kuran Ege takımlarından Göztepe, sıralamada 5 puanla 8'incilikte kalırken Balıkesirspor aynı puanla 9'uncu, yine 5 puanlı Karşıyaka ise 11'inci sırada yer bulabildi.
Geçen sezon 2'nci Lig'e düşmekten son maçta kurtulan Denizlispor da 4 maçlık performansıyla düş kırıklığı yaşatan takımlardan biri oldu. 4 haftada 1 galibiyet 3 yenilgiyle 3 puan toplayan Denizlispor, 14'üncü sırada kaldı. 2014-15'in özellikle son 10 haftasında müthiş bir performans ortaya koyan Altınordu ise ilk 4 maçta galibiyet bile alamadı. Kırmızı lacivertli ekip, sadece 2 puan toplayarak 17'nci sıraya demir attı.
Olumsuz tabloya rağmen yönetici ve teknik adamlar, umutlu mesajlar vermeyi sürdürüp henüz ligin başında olduklarını, uyum sorununu aştıktan sonra daha üst sıralarda yer alacaklarını öne sürdüler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz