Ege Takımlarının Düşmeme Mücadelesi: "yürek Dayanmaz"

Onur ATIŞ / İZMİR, Yarışta en zayıf halka olarak görülen Denizlisor, rakiplerinin takıldığı son 2 haftada üst üste Orduspor ve Gaziantep

Onur ATIŞ / İZMİR, Yarışta en zayıf halka olarak görülen Denizlisor, rakiplerinin takıldığı son 2 haftada üst üste Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetleriyle 30 puana ulaşıp 15'inci sıraya tırmandı. Manisaspor son hafta Altınordu bozgunuyla 30, Bucaspor, Samsunspor yenilgisiyle 29 puanla düşme hattında kaldı. Ligde bu hafta oynanacak Denizlispor-Manisaspor derbisi takımlar için sezonun en kritik mücadelesi olacak.
Denizlispor, ilk yarıdaki maçta 2-1 yenildiği rakibini en az 2 farklı skorla yener, Bucaspor da evinde Adana Demirspor'a yenilirse yarış bitecek. Bu ihtimalde Denizlispor, kurtuluşunu ilan ederken Manisaspor ve Bucaspor küme düşecek. Manisaspor kazanır, Bucaspor'da Adana Demir'i yenemezse bu kez kurtulan siyah beyazlılar, düşen Denizlispor ve Bucaspor olacak.
Diğer ihtimallerde düğümü son hafta maçları çözecek. Ligde son hafta Osmanlıspor-Bucaspor, Manisaspor-Giresunspor, Samsunspor-Denizlispor maçları oynanacak.
KALAN MAÇLARI
------------------
DENİZLİSPOR MANİSASPOR BUCASPOR (29): Adana Demirspor, Osmanlıspor (D)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: