Ege Üniversitesi 5.uluslararası Egeart Sanat Günleri

Genç sanatçıları desteklemeyi ilke edinen Ege Üniversitesi (EÜ) EgeArt Sanat Günleri, estetik algısının ve sanat...

Genç sanatçıları desteklemeyi ilke edinen Ege Üniversitesi (EÜ) EgeArt Sanat Günleri, estetik algısının ve sanat beğenisinin erken yaşlarda çocuklara benimsetilmesi ve birlikte sanatsal üretim yapmaları düşüncesinden hareketle, bu yıl İzmir’deki ilk ve ortaokul çağındaki çocukları ( 9-14 yaş ) kapsayacak olan Yaratıcı Çocuk Çalıştayı'nı düzenleyecek.

3-6 Haziran 2013 tarihlerindeki bu çalıştay kapsamında çocuklar, atıklardan seramiğe farklı materyaller ile sanatsal üretimlerde bulunacak ve minik ellerin oluşturdukları bu eserler sergilenecek. Bu etkinlik İzmir’in Expo 2020 adaylığı sebebiyle, “Daha İyi Bir Dünya İçin Yeni Yollar” temasıyla gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Maske, Seramik, Atık, Origami, Tekstil başlıklarında 3-6 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştaya İzmir merkez ilçelerinden ilkokul ve ortaokul öğrencileri (9-14 yaş grubu) davet edildi.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bilgisi dahilinde ve okulların katılımlarına onayları ile gerçekleştirilen Yaratıcı Çocuk Çalıştayı’na katılmak isteyen okulların randevu almaları ve “katılımcı öğrenci sayısı, atölyelere dağılımı, öğrenci isimleri, sorumlu öğretmenin ismi ve iletişim bilgilerini” en geç 27 Mayıs 2013, Pazartesi günü mesai bitimine kadar EÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine bildirmesi gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: