Ege Ünıversıtesı Mezunlarını Görkemlı Bır Törenle Uğurladı

Ege Üniversitesi 2011-2012 "Ortak Mezuniyet Töreni" Büyük Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Ege Üniversitesi 2011-2012 "Ortak Mezuniyet Töreni" Büyük Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Ege Üniversitesi 2011- 2012 "Ortak Mezuniyet Töreni"ne fakültelerin dereceye giren öğrencileri katıldı.Tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Rektör Prof.Dr.Candeğer Yılmaz yaptı. Ege Üniversiteli olmanın büyük bir gurur olduğundan bahseden Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, "Mezun olduğunuz bugün bir okyanusa açılıyorsunuz. Endişelenilecek bir şey yok. Biz Ege Üniversitesi ailesi olarak çok iyi yetiştiğinizi düşünüyoruz. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda yanınızda olduğumuzu unutmamanızı istiyoruz. 3 senedir gerçekleştirdiğimiz bu ortak mezuniyet töreniyle tüm fakültelerle birlikte aileleri de bir araya getiriyoruz" diyerek bundan sonraki hayatlarında mezunlara başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ın ardından Ege Üniversitesi Öğrenci Temsilcisi Yelda Saçar konuşma yaptı. Saçar, "Rüzgar nereden eserse essin geminin rotasını yelken belirler. Gemilerimizin yelkenlerini ise biz belirleriz. Rüzgarın esiri olmamalıyız. Ailelerimize teşekkür ediyor özgür bireyler olmamızda üzerimizde hakkı olan herkese teşekkür ediyorum. Sağlık, aile, arkadaş ve etik değerler olmadan parçalanırız. Hayatımızdaki öncelikleri belirlersek fark yaratan bireyler oluruz" dedi.Açılış konuşmalarinin ardından Ege Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokulları öğrencilerine temsili diplomaları ve Ege Üniversitesi filaması verildi. Alfabetik sıralamaya göre çağrılan Fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri temsili diplomalarını Fakülte Dekan ve Dekan yardımcılarından aldı.

MEZUNLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Diploma töreninin ardından Ege Üniversitesi Hiphop Dans Topluluğu sahneye çıktı.Topluluk dansları ile öğrencilere ve katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Tören Ege Üniversitesi Türk Halk Dansları Topluluğu'nun "Çılgın Halay" gösterisi ile devam etti. Çılgın halay ekibinin sergilediği değişik figürler izleyenleri şaşırttı. Ege Üniversitesi 2011-2012 "Ortak Mezuniyet Töreni" öğrencilerin keplerini atması ile son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz