Ege Üniversitesi Öğrencilerini Mezuniyet Heyecanı Sardı

Ege Üniversitesi (EÜ) öğrencilerini bugünlerde mezuniyet heyecanı sardı. EÜ’de şenlik alanında düzenlenen temsili mezuniyet provası...

Ege Üniversitesi (EÜ) öğrencilerini bugünlerde mezuniyet heyecanı sardı. EÜ’de şenlik alanında düzenlenen temsili mezuniyet provası gerçeğini aratmadı.

EÜ öğrencileri dün düzenlenen mezuniyet provasıyla mezuniyet heyecanını erkenden yaşadı. 55. Yıl Tören Şölen Alanı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler mezuniyet heyecanını doyasıya yaşadı. EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın duygu dolu konuşmasının ardından, bölüm temsilcisi öğrenciler diplomalarını ve Ege Üniversitesi flamalarını aldı. Gerçekleşen Zeybek gösterisinin ardından keplerini havaya fırlatırken, dj eşliğinde eğlenip dans ettiler.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin bir hayli mutlu olduğunun görüldüğü törende EÜ Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerinden Aylin Kazoluk, bu törenin bir prova olmasına rağmen kendisini çok heyecanlandırdığını ifade ederek, "Egeli olmak ayrıcalıktır. Burada acısıyla tatlısıyla çok güzel yıllarım geçti. Aradan yıllar geçse de ben burayı hiçbir zaman unutmayarak okulumun adını her yerde gururla duyuracağım" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: