Ege Üniversitesi'nde ilk öğrencinin kaydını rektör yaptı

Ege Üniversitesi (EÜ)'ne, 2011-2012 öğretim yılında 10 bin 318 öğrenci daha katıldı. Yeni öğrenciler, belgelerini...

Ege Üniversitesi (EÜ)'ne, 2011-2012 öğretim yılında 10 bin 318 öğrenci daha katıldı. Yeni öğrenciler, belgelerini hazırlayarak bugünden itibaren EÜ Merkez Kütüphanesi’nde kayıt yaptırmaya başladı. EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz da öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü’ne giren bir öğrencinin kaydını da kendisi yaptı. Rektör Yılmaz, “Çocuklarınız, bugünden itibaren bize emanettir. Hep birlikte onların iyiliği için çalışacağız.” dedi.
Kesin kayıttan önce ilk işlemlerini www.ege.edu.tr sitesinde tamamlayan öğrenciler, sistemin kendilerine verdiği randevuya gerekli belgelerle gitti. Kayıt yaptıran öğrencilere, üniversitenin amblemini taşıyan bir sırt çantası ve içinde dünyaca ünlü klasik müzik eserlerinin yer aldığı bir CD hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz