Ege Üniversitesi'nde Kesin Kayıtlar 3 Eylül'de Başlıyor

Ege Üniversitesi (EÜ)'ne 2012-2013 öğretim yılında girecek öğrenciler için kesin kayıt işlemleri 3 Eylül Pazartesi...

Ege Üniversitesi (EÜ)'ne 2012-2013 öğretim yılında girecek öğrenciler için kesin kayıt işlemleri 3 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 7 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Öğrenciler, "ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ogr0209/default.aspx" internet adresine girerek ön kayıt işlemlerini yaptıktan sonra sistemin verileceği gün ve saatteki randevuya gerekli evraklarla birlikte gelerek kesin kaydı tamamlayacak. EÜ Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı'nda yapılacak kayıtlar sonucunda ÖSYM’nin yerleştirdiği 9 bin 492, okul birincisi 181, özel yetenek sınavlarıyla 408, yatay geçişle 300 ve yabancı kontenjanıyla 325 olmak üzere toplam 10 bin 706 kişi daha EÜ öğrencisi olacak.

Reklam
Reklam

EÜ fakülte ve yüksekokullarının kesin kayıt tarihleri:

3 Eylül 2012 - Edebiyat Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi (örgün-ikinci öğretim), İletişim Fakültesi (örgün-ikinci öğretim), Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu.

4 Eylül 2012 - Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Fakültesi (örgün-ikinci öğretim), Eğitim Fakültesi, Ödemiş Meslek Yüksekokulu, Bayındır Meslek Yüksekokulu.

5 Eylül 2012 - Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu (örgün-ikinci öğretim).

6 Eylül 2012 - Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (örgün-ikinci öğretim), Bergama Meslek Yüksekokulu (örgün-ikinci öğretim).

7 Eylül 2012 - Ege Meslek Yüksekokulu (örgün-ikinci öğretim), Emel Akın Meslek Yüksekokulu (örgün-ikinci öğretim).

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: