Ege Yolcu Dergisi’nden 155 Ekibine Özel Koltuk

Ortaca’da yayınlanan Yolcu Dergisi Etitörü Nadir Şahin, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları kapsamında İlçe...

Ortaca’da yayınlanan Yolcu Dergisi Etitörü Nadir Şahin, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Polis İmdat 155 servisine koltuk hediye etti.

Ege Yolcu Dergisi Editörü Nadir Şahin; Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Ortaca ilçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Alo 155 istihbarat servis bürosuna bir koltuk hediye etti.

Ege Yolcu Dergisi Editörü Nadir Şahin, yaptığı açıklamada, “Alo 155 istihbarat servisinde çalışan ekibin ise, dışarıda çalışan emniyet mensuplarının ki kadar önemli görev üstlenmektedir. Türk Polisi, bizlerin can ve mal güvenliğini sağlamak için günün 24 saatinde görev yapıyor. En zor meslekler içerisinde yer alan polis arkadaşlarımızın görevi aynı zamanda kendilerine çok büyük sorumluluklar getiriyor. Biz Ege Yolcu Dergisi olarak okullarımıza, maden işçilerimize yaptığımız yardımlar gibi, hayatımızın içinde yer alan diğer riskli meslek gruplarında çalışanlara da yardımda bulunmaya gayret ediyoruz. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis arkadaşlarımız bu güne kadar çok başarılı çalışmalara imza attılar. Kendilerini kutluyor ve görevlerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı’ da: “Ege Yolcu Dergisi, sosyal sorumluluk projesi içerisinde ilçemize büyük katkı sağlıyor. Kasksız motosiklet sürücülerinin kask kullanımını özendirmek için Ortaca’da ve komşu ilçelerde ücretsiz kask dağıtımı yapması buna bir örnektir. Yine motor sürüş tekniğiyle ilgili olarak bizlere müracatta bulunmuşlardı. Biz de Ege Yolcu Grubu Üyelerine motosikletli trafik ekibimizde görev yapan Polis Memuru arkadaşlarımızla birlikte; Emniyet Lokalimizde düzenlenen slayt sunumunda kendilerine teorik ve uygulamalı ders vermiştik. Nadir Şahin’in Polis Haftası nedeniyle istihbarat servisimizde kullanılmak üzere getirdiği bu hediye için kendisine çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: