Ege'de Kültür Sanat

DENİZLİ/MANİSA/AYDIN (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesince bu yıl 30'uncusu düzenlenen "Amatör Tiyatro Festivali", 11 Mayıs'ta sona erecek.

DENİZLİ/MANİSA/AYDIN (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesince bu yıl 30'uncusu düzenlenen "Amatör Tiyatro Festivali", 11 Mayıs'ta sona erecek. Türkiye'den 10 kentin yanı sıra Azerbaycan, Fas, Hollanda, İran ve Tunus'tan tiyatro gruplarının katıldığı oyunlar, Çataşçeşme Oda Tiyatrosunda sahneleniyor. Festivalin kapanışı ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun "Duvarların Ötesi" adlı oyununun saat 20.30'da Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Sanat Merkezi'nde sahnelenmesiyle gerçekleştirilecek. -Manisa ve Aydın Yuntdağlılar 8. Kültür ve Turizm Festivali tanıtım kortej yürüyüşü 15 Mayıs'ta Cumhuriyet Meydanı ile Ulupark arasında yapılacak Adnan Menderes Üniversitesi 19. Kültür Sanat etkilikleri kapsamında merkez kampüs alanında bisiklet yarışı düzenlenecek, ayrıca Rock müzik konseri ile solo zeybek gösterileri gerçekleşecek. Festival 13 Mayıs tarihine dek devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: