EGEMAD'da Başkan, Hakan Ürün

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Madenciler Derneği (EGEMAD) başkanlığına, Ege Bölgesi Sanayi Odası meclis üyesi de olan Hakan Ürün getirildi.

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Madenciler Derneği (EGEMAD) başkanlığına, Ege Bölgesi Sanayi Odası meclis üyesi de olan Hakan Ürün getirildi.

Hakan Ürün, yazılı açıklamasında, 1. olağan gelen kurulun ardından oluşan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldığını ve kendisinin de başkanlığa getirildiğini belirtti.

Madencilikle ilgili faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile ortak projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Ürün, şunları kaydetti:

"EGEMAD, bölgedeki tüm maden ve enerji potansiyelimizin ortaya çıkarılması için maden aramacılığının teşvik edilmesi ve bugüne kadar ortaya konmuş maden rezervlerinin ekonomiye kazandırılması için karşı karşıya kaldığımız sorunların çözümünde ortak bir platform olma görevini üstlenecektir. Yatırım ve üretimle ilgili tüm sorunlarımızı, güç birliği yaparak aşacağımıza inanıyoruz. Bölgemizdeki madenleri ve madencilik faaliyetlerini tanıtacak faaliyetlerde bulunacağız."

Reklam
Reklam

Hakan Ürün başkanlığındaki EGEMAD Yönetim Kurulu'nda, Ahmet Telek, Yaşar Dağlıoğlu, Göksal İbrahimoğlu, Sadiye Çidem, Hayer Yalnız, Mahmut Demirhan, Önder Esen ve Candan Özlütürk yer alıyor.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz