EGİAD 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İZMİR (A.A) - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Sille Sanat Sarayı işbirliğiyle düzenlenen 3'üncü Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

İZMİR (A.A) - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Sille Sanat Sarayı işbirliğiyle düzenlenen 3'üncü Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

EGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, EGİAD ve Sille Sanat Sarayı işbirliğiyle Vodafone sponsorluğunda gerçekleşen "Yaşamda İletişim" konulu yarışmaya 138 amatör ve profesyonel fotoğrafçı 650 eserle katıldı.

Uluslararası Fotoğraf Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Reha Bilir, Zeynel Aydın, Muhsin Divan, Metin Diken ve Halil Nadas'tan oluşan jüri heyetinin değerlendirmesine göre, "Mektupla İletişim" fotoğrafıyla Nevzat Yıldırım birinci, "Anne ve Bebek" fotoğrafıyla İsmet Danyeli ikinci, "Aferin" isimli fotoğrafıyla Refik Karacaoğlu ise üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Sille Sanat Sarayı Özel Ödülü'nü "Kırmızı" isimli fotoğrafıyla Serhat Karaoğlan, Vodafone Özel Ödülü'nü ise "Görüşürüz" fotoğrafıyla Hazım Engin kazandı.

Ödül alan fotoğraflar ile sergilemeye hak kazanan 17 eser, 27-28 Eylül tarihlerinde İzmir Fuar Alanı 1-A ve 1-B hollerinde düzenlenecek "EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi" etkinliği kapsamında yer alacak sergi ve ödül töreni ile sanatseverlerle buluşacak.

Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: