EGİAD'ın başkanlğına Güner Ersoy seçildi

Erzincan Genç İşadamları Derneği (EGİAD) olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Fikret Şireci’nin aday...

Erzincan Genç İşadamları Derneği (EGİAD) olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Mehmet Fikret Şireci’nin aday olarak katılmadığı genel kurula tek aday olarak giren Güner Ersoy, EGİAD'ın yeni başkanı seçildi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kuruluna, dernek yöneticileri katıldı. 101 üyesi bulunan EGİAD genel kurul toplantısına katılan 72 üye oy kullandı. Güner Ersoy, üyelerin tamamının oyunu alarak, 3 yıllığına EGİAD başkanlığına seçildi.
Genel kurulda konuşan Mehmet Fikret Şireci, dernek olarak 3 yıl süresince yaptıkları faaliyetleri anlattı. Şireci, “Dernek faaliyetlerini yürütürken, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Dernekler Kanunu'na ve Dernekler Tüzüğü'ne, uygun hareket ettiğimizi, gerek ülkemiz, gerekse ilimizde ekonomik ve kültürel alanlarda kalkınmayı da hedefleyerek, üyemiz olan veya olmayan herkese faydalı olma yolunda gayret sarfettiğimizi belirtmek isterim. Bu çalışmaları yaparken, çatı kuruluşumuz olan DASİDEF ve TUSKON’la tam bir fikir birliği içerisinde olunmuş ve Erzincanlı iş adamlarımızın bölgemizde ve dünyada ticari gelişmeleri takip edebilmeleri amacıyla gayret sarfedilerek, bütün organizasyonlardan haberdar olmaları sağlanmıştır. Ancak 3 yıllık yönetim dönemimizde en çok eksiklik hissettiğim konu, belki de ilimizde ihracata yönelik firmaların az olması nedeniyle TUSKON’un düzenlediği uluslararası ticaret köprülerine Erzincan’dan çok fazla iş adamı götüremeyişimizdir.” diye konuştu.
Güner Ersoy, olağan genel kurulda, üyelerin tamamının oyunu alarak EGİAD başkanlığı görevine seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz