Eğirdir'de tekne arabora oldu: 1 kişi kayıp

ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde, motorsuz sandal ile balık avına çıkan iki arkadaştan biri, gölün derinliklerinde kayboldu.

Edinilen bilgilere göre, bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan Şuayip Kılınç (28) ile aynı şirkette tanker şoförü olarak çalışan Adil Öztürk (40), akşam saatlerinde balık avlamak için motorsuz tekne ile göle açıldı. Göle açıldıktan 30 dakika sonra fırtınanın etkisiyle tekne alabora oldu. Teknede bulunan Şuayip Kılınç devrilen tekneye sarılarak kurtulmayı başarırken, arkadaşı Adil Öztürk gölde kayboldu. Olay, Şuayip Kılınç'ın bağırması sonucu ortaya çıktı. Sesi duyan vatandaşlar, olayı polis yetkililerine bildirdi. Motorlu tekne ile göle açılan polisler, Kılınç'ı tekneden kurtardı. Şuayip Kılınç, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra taburcu oldu. Ancak boğulduğu tahmin edilen Adil Öztürk'ün cesedine hala ulaşılamadı.

Reklam
Reklam

Sabah saat 08.00'den itibaren Eğirdirli dalgıçlar tarafından arama çalışmaları sürdürülürken, şahsın izine rastlanılamadı. Opel Petrol İstasyon Müdürü Ahmet Akdemir, işçilerinin balık avlama meraklısı olduklarını, olay günü Adil Öztürk'ün panik yaptığını ve kayığa tutunamadığını düşündüklerini söyledi. Çalışmalara devam ediliyor.