Eğitim-Bir Sen Batman Şube Başkanı Özperk:"Bir velinin meslektaşımıza yönelikçirkin saldırısını kınıyoruz"

Eğitim-Bir Sen Batman Şube Başkanı Şafi Özperk, bir velinin meslektaşlarına yönelik yaptığı saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Eğitim-Bir Sen Batman Şube Başkanı Şafi Özperk, bir velinin meslektaşlarına yönelik yaptığı saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Özperk yaptığı yazılı açıklamada, Kültür İlköğretim Okulu'nda görevli Türkçe Öğretmeni N.Ç'nin, bir öğrencinin velisi tarafından darp edildiğini hatırlatarak, bu tür şiddet olaylarının azaltılması için çalışma yapılması gerektiğini belirtti.

Toplumun her alanında görev ve sorumlulukla donatılan öğretmenlerin ekonomik açıdan ve itibar olarak değersizleştirilmeye çalışıldığını ileri süren Özperk, açıklamasında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Toplumda değişim ve dönüşümü sağlayacak en önemli meslek gruplarının başında öğretmenlik gelmektedir. Bir velinin meslektaşımıza yönelik çirkin saldırısını kınıyoruz. Sendika olarak böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için öğretmeni darp etme cesaretini gösteren bu kişi hakkında yetkililerin harekete geçmesini ve gerekli cezayı vermesini istiyoruz. Biz de konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: