Eğitim-Bir Sen Bayburt Şubesi Başkanı Özbey:

 Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey, üyelerine hizmet etmek amacıyla şube müdürlüğü sınavları için kurslar düzenlediklerini bildirdi.

Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey, üyelerine hizmet etmek amacıyla şube müdürlüğü sınavları için kurslar düzenlediklerini bildirdi. Özbey, yaptığı açıklamada, hizmet sendikacılığı ilkesiyle yola çıkan Eğitim-Bir-Sen'in, sendikacılıkta üyelerine fark yaşatmaya devam ettiğini söyledi. Eğitim-Bir-Sen'in, okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı sınavında üyeleri için hazırladığı ve sınava giren 70 bin üyesine ulaştırdığı Eğitim Kurumları Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık Kitabı'na ilaveten ülke genelinde açtığı hazırlık kurslarıyla kariyer yolculuğunda üyelerinin yanında olduğunu belirten Özbey, şöyle devam etti: "Teşkilatının özverili çalışmalarını boşa çıkarmayan Eğitim-Bir-Sen üyeleri sınavlarda fark atmış, üyeye hizmet sunmanın ve karşılığını görmenin haklı gururunu sendikasına yaşatmıştı. 29 Aralık'ta, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında münhal yerlere atama yapmak için adayları belirlemek üzere ÖSYM tarafından yapılacak Şube Müdürlüğü Sınavı'na girecek üyelerini de yalnız bırakmayan sendikamız, hazırladığı iki ciltlik Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık Kitabı'nı üyelerine ulaştırmıştır." Eğitim-Bir-Sen'in, alanında uzman bir kadro tarafından hazırlanan konu anlatımlı kitaba ilaveten üyelerine ülke genelinde uzaktan eğitim verdiğini kaydeden Özbey, düzenledikleri kurslar sonunda 21 ve 22 Aralık'ta sendika binasında deneme sınavı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: