Eğitim Bir Sen Bursa'nın Yeni Öğretmenleriyle Buluştu

Eğitim Bir-Sen Bursa şubesi, şehre atanan 460 öğretmen ile bir araya geldi. Eğitim Bir-Sen Bursa...

Eğitim Bir-Sen Bursa şubesi, şehre atanan 460 öğretmen ile bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona; İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, Eğitim Bir-Sen Bursa şubesi yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda yeni atanan öğretmenler katıldı. Seminer sonrası hep birlikte yemek yiyen yeni öğretmenlere, yaşanmış öğretmen hikâyelerinin anlatıldığı ‘Kelebeğin Rüyası’ isimli kitap hediye edildi.

Reklam
Reklam

Atamaları yeni yapılan çiçeği burnunda öğretmenlere başarılar dileyen Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, "Özellikle yeni atanan arkadaşlarımızla beraber mücadele edebilmemiz için bir sivil toplum örgütüne üye olmalarını öneriyoruz. Bu noktada Eğitim Bir-Sen olarak asla siyasi ve ideolojik yaklaşımlarla sendikacılık yapmıyoruz. Bütün arkadaşlarımızla üyemiz olsa da olmasa da bütün dertlerini dinlemeye, yardımcı olmaya hazırız." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ise Eğitim Bir-Sen gibi sendikaların bu tarz organizasyonlar düzenlemesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ataması yapılan öğretmenlere başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: