Eğitim-bir-sen Genel Başkanı Özer’den Vali Yardımcısı Ve Rektöre Ziyaret

Memur-Sen İl Divan Toplantısı için Kayseri’ye gelen Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Özer, Vali Yardımcısı Erdoğan...

Memur-Sen İl Divan Toplantısı için Kayseri’ye gelen Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Özer, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur’u ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç’i, Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Aydın Kalkan ile birlikte ziyaret eden Ahmet Özer, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özer, ziyarette Vali Yardımcısı Aygenç’e sendikanın yayın setini hediye etti.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur’u da ziyaret eden Özer, Erciyes Üniversitesi’nde sendikalaşma oranının çok düşük olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Özer, “Artık ülkemizde kamu çalışanları sendikalaşmaktadır. Buna toplum önderleri yardımcı olarak kaliteli sendikalaşma oluşturulabilir. Biz sizin bu konuda öncülük yapacağınızı ve uygun bir iklimin oluşmasını sağlayacağınızı düşünüyoruz. Boşluklar mutlaka doldurulur, önemli olan layıkıyla doldurulmasıdır” dedi.

Aydın Kalkan ise üniversite yerleşkesindeki sendika panolarının bütün sendikalar için yapıldığını ancak bir sendikanın faydalandığını söyledi. Kalkan, bu durumun düzeltilmesi için muhtelif görüşme ve yazışmalara rağmen sekreterlik tarafından problemin çözülemediğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: