Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şubesi En Başarılı Şube Seçildi

Eğitimciler Birliği Sendikası'nın (Eğitim-Bir-Sen) Kastamonu Şubesi'nin Batı Karadeniz Bölgesi'nin en başarılı şubesi seçildiği bildirildi.

Eğitimciler Birliği Sendikası'nın Kastamonu Şubesi'nin Batı Karadeniz Bölgesi'nin en başarılı şubesi seçildiği bildirildi. Şube'den yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak'ta yapılan Batı Karadeniz Bölge İstişare Toplantısı'nda, toplu sözleşme, sivil itaatsizlik, genel siyaset ve sendika çalışmalarının görüşüldüğü belirtildi. Açıklamada,toplantına Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şubesi'nin, Batı Karadeniz Bölgesinde en başarılı şube seçildiği ifade edildi. Toplantıya, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri ile Kastamonu, Bartın, Karabük, Bolu, Zonguldak Eğitim-Bir-Sen teşkilatlarının katıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz