Eğitim-bir-sen Köy Okullarının Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, köy okullarında görevli yöneticilerle bir...

Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, köy okullarında görevli yöneticilerle bir araya geldi.

Buluşmada bir konuşma yapan İbrahim Coşkun bu yıl 5 bin üyeye ulaşmak üzere olduklarını ve büyük bir ihtimalle 15 Mayıs itibariyle bu hedefin üzerine çıkacaklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Coşkun şöyle devam etti:

“Eğitim-Bir-Sen şubeleri arasında hemen her ay ilk beşe giren şubemiz, merkez ve köylerdeki tüm okulları ziyaret etmenin, eğitim çalışanlarının sorunlarını dinlemenin çalışanlar tarafından nasıl teveccühle karşılandığının farkındadır. Değerli arkadaşlar hepinizin malumu sendikamız bir taraftan çalışanların mali, özlük ve sosyal hakları için mücadele ederken, diğer taraftan da Türkiye’de hak ve özgürlüklerin gelişmesi için mücadele etmektedir. Bu minvalde Ocak 2013’te başlattığımız “Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası” vatandaşların yoğun gayreti ve desteğiyle 12 milyon 300 bine ulaşmış, bu imzalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik’e sunulmuştur. Hükümetin adım atmaması üzerine ise 18 Mart 2013 tarihinden başlamak üzere kamuda kılık kıyafet serbestliği gelinceye kadar sivil itaatsizliğe başlayarak, milletin imzalarına sahip çıktık. Bu eylemimiz sonuç alınıncaya kadar da devam edecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: