Eğitim Bir Sen: “milli Eğitim Bakanlığı Kaynaklı Parçalanmış Aile İstemiyoruz”

Eğitimciler Birliği Sendikası Sivas 1 No'lu Şube Başkanı İlhan Karakoç, düzenlediği basın toplantısında eş durumu...

Eğitimciler Birliği Sendikası Sivas 1 No'lu Şube Başkanı İlhan Karakoç, düzenlediği basın toplantısında eş durumu tayinlerinin halledilmesi gerektiğini vurgulayarak, Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklı parçalanmış aile istemediklerini söyledi.

Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Eğitim Bir Sen 1 No'lu Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, öğretmenlerin iş huzurunun iç huzuruna bağlı olduğunu söyleyerek, belirsizliklerin ortadan kalkması, iç huzurun ve iş huzurunun yakalanması için kısa vadede eş durumu tayinlerinin halledilmesi gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

4 + 4 + 4 eğitim sistemine de değinen Karakoç, “Okula kayıtta 60-6 ay arası çocuklarda velilerin isteği baz alındığı gibi 66-72 yaş arası çocuklarda da velinin isteğinin dikkate alınması ya da sınıf öğretmeni, rehber öğretmen ve okul idaresinin yer alacağı kayıt komisyonunun incelemesi yeterli görülmelidir. Hiç kimse başkasının çocuğunu kendi annesi, babasından daha iyi tanıyamaz ve hiçbir anne, baba çocuğunun zararına olan bir şeyi bile bile tercih etmez.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: