Eğitim Bir-Sen, "Esma-i Nebi" kitabını dağıttı

"Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle kültür hizmetleri çerçevesinde Eğitim Bir Sendikası Çankırı Karatekin Üniversitesi Yetkili Temsilciliği,...

"Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle kültür hizmetleri çerçevesinde Eğitim Bir Sendikası Çankırı Karatekin Üniversitesi Yetkili Temsilciliği, üniversite çalışanlarına Hz. Muhammed'i anlatan kitap hediye etti.
Hz. Muhammed'in isimlerini içeren 600 adet "Esma-i Nebi" isimli kitabı dağıttıklarını açıklayan Eğitim Bir Sen Üniversite Temsilcisi Fahri Gündoğdu, ayırım yapmadan tüm personele kültürel ve sosyal hizmetlerde yardımcı olduklarını ifade etti.
Gündoğdu, "Kutlu Doğum Haftası'nın tüm üniversite personeline, İslam alemine, ülkemize ve insanlığa hayırlara olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: