Eğitim Bir Sen Üyeleri Piknikte Bir Araya Geldi

Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi üyeleri aileleriyle birlikte düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi.Eğitim Bir...

Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi üyeleri aileleriyle birlikte düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Karaçallık, yorucu bir eğitim öğretim sezonunu geride bıraktıklarını ifade ederek, sezonun yorgunluğunu düzenledikleri piknikle atmaya çalıştıklarını söyledi. Karlık Çamlığı2ndaki piknik etkinliğine AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün ile Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar da katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri piknik etkinliğinin amacının üyeler arasındaki dayanışmayı sağlamak olduğunu da belirten Karaçallık, “Sendikacılığı sadece ücret boyutunda değerlendirmiyor ve üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Eğim Bir Sen’in tek yetkili sendika olduğunu da ifade eden Mehmet Karaçallık, “Geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizin amacı birlikte hoş vakit geçirerek stres atmak olduğu kadar çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve kaynaşmanın sağlanmasıdır. Yorucu bir eğitim öğretim sezonunu geride bıraktık. Eğitimin sorunlarını anlatmaya, öğrencilerimize faydalı olmaya çalıştık. Sendikal faaliyetlerimizi de bu dönemde önem verdik. Yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirip kendimizi yeni sezona hazırlayacağız. Etkinliğe katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: