Eğitim-bir-sen’de Çifte Bayram Sevinci

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi’nde iki bayram birden kutlandı.Sendika binasında Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer, İl Milli...

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi’nde iki bayram birden kutlandı.

Sendika binasında Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan ve şube sekreterleri ile üyelerin katıldığı Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı Kutlama toplantısı yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, iki bayram sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek, “Dini bayramımızdan olan Mübarek Kurban bayramı ile Milli bayramımız Cumhuriyet Bayramını bu yıl birlikte kutluyoruz. Dini bayramlarımız kardeşliğin, barışın, dostluğun, yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı, küskünlerin barıştığı, çocukların sevindiği insanların en müstesna günleridir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kalkan, “Milli bayramlarda yine milli ve manevi duyguların tazelendiği ve yoğun olarak yaşandığı zamanlardır. Bu vesile ile mübarek kurban bayramının üyelerimize, İslam âlemine ve insanlığa kardeşlik, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini, cumhuriyet bayramının birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer de, üyelerin bayramını kutlayıp, sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve üyelerin sorularını cevaplandırdı.

Toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: