Eğitim-Bir-Sen'den Akay'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) -  Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

Eğitimciler Birliği Sendikası Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi yeni başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi binasında gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Kalkan, göreve yeni seçilen Akay'a yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Kalkan, Kayseri Şeker Fabrikasının bölgenin ve ülkenin önemli bir kurumu olduğunu belirtterek, şöyle devam etti: "Son yıllarda Kayseri Şeker Fabrikası basında sıkça gündeme gelmiştir. Bu konuda sizin başarılı çalışmalar yaptığınızı da takip ediyoruz. Türkiye’nin ve Kayseri’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak insanımızı ve ülkemizi ilgilendiren her konu bizi de ilgilendirmektedir ve biz de bu konularla ilgilenmekteyiz. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak sendikacılıkta yeni bir vizyon ve misyon anlayışı getirdik. Kayseri’de ve ülke genelinde 11 iş kolundan 10’unda yetkiliyiz. Artık uluslararası temsil yetkisi de Memur-Sen'dedir. Bağırıp çağırmayı, hakaret etmeyi, kırıp dökmeyi sendikacılık zannedenlere bu işin nasıl yapıldığını da göstermekteyiz.” Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, “Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi sizin de belirttiğiniz gibi ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin önemli bir kurumudur. Geçmişte birtakım sıkıntılar olmuştur. Bu gün bu sıkıntıların önemli bir kısmını aştık. İyi bir yönetimle daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda Aydın Kalkan, Hüseyin Akay'a sendikanın yayınlarından oluşan bir set hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: