Eğitim-bir-sen'den Bowling Turnuvası

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen Bowling Turnuvası sona erdi.Turnuvaya Kütahya il merkezinde görevli hizmetli, memur,...

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen Bowling Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya Kütahya il merkezinde görevli hizmetli, memur, öğretmen ve idarecilerden oluşan dörder kişilik takımlar büyük ilgi gösterdi.

Günlük ortalama on takımın yarıştığı turnuvada onuncu günde finalistler yarışarak dereceye giren takımları belirlediler. Turnuva da birinci olan “Ata sporu” takımına 4 adet Tablet Pc, ikinci “Eğitim Gönüllüleri” takımına 4 Adet takım elbise, üçüncü olan “Enderun” takımına 4 adet kol saati ve tamamı bayanlardan oluşan takımlar arasında en iyi dereceyi elde eden “Pegasus” takımına da mansiyon ödülü verildi.

Reklam
Reklam

Turnuva finalinde bir araya gelen eğitim çalışanları sendikanın yapmış olduğu bu faaliyetten duydukları memnuniyeti belirterek, bundan sonra bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin devam ettirilmesi için önerilerde bulundular.

Şube Başkanı Kamil Uçan, Eğitim çalışanlarının bir araya gelmesi ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: