Eğitim-Bir-Sen'den Dayanışma Yemeği

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İskenderun şubesi tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İskenderun şubesi tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şubesi Başkanı Mehmet Altay, bir restoranda düzenlenen dayanışa yemeğinde, yaptığı konuşmada, eğitim davasına gönül verdiklerini söyledi.

Eğitim Bir-Sen'in eğitim camiasına bir bütün olarak baktığını belirten Altay, "Sorumluluğumuz sadece ilçemizle, ilimizle, ülkemizle sınırlı değil, bütün dünyayı saran bir sorumluluktur. Sendikacılığımız barışın, kardeşliğin sendikacılığıdır. O nedenle sendikamız hiçbir siyasi yelpazenin, grubun ve kişinin etkisi altında değildir. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak bugün Türkiye'nin yetkili ve etkili sendikasıyız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Programa, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Dörtyol Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu / Emin Sansar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: