Eğitim-Bir-Sen'den faks eylemi

Eğitim-Bir-Sen Boğazlıyon İlçe Temsilciliği üyeleri, "eşit işe eşit ücret" düzenlemesini protesto için faks eylemi yaptı.

Eğitim-Bir-Sen Boğazlıyon İlçe Temsilciliği üyeleri, "eşit işe eşit ücret" düzenlemesini protesto için faks eylemi yaptı.

Eğitim-Bir-Sen üyeleri, ilçe PTT şubesine gelerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Yozgat Milletvekillerine faks çekti.

İlçe Temsilcisi Oktay Kaplan, yaptığı basın açıklamasında, öğretmen ve öğretim elemanının ek ödeme mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kaplan, geçen hafta Türkiye genelinde toplu sözleşme masasına ilişkin taleplerini ilettiklerini belirterek, kamuda aynı unvanda çalışan personele yönelik "Eşit işe eşit ücret" düzenlemesiyle denge sağlamaya çalışıldığını savundu.

Basın açıklamasının ardından üyeler olaysız dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: