Eğitim-bir-sen’den Hidayet Atasoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi T.A.Ş (KCETAŞ)...

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, yönetim kurulu üyeleri Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi T.A.Ş (KCETAŞ) Genel Müdürlüğü'ne atanan İller Bankası eski Genel Müdürü Hidayet Atasoy’a 15.08.2012 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri Hidayet Atasoy’a yeni görevinde başarılar diledi. Kalkan “Daha önce Kayseri’de ve Ankara’da çeşitli kuruluşlarda faydalı hizmetler yaptığınızı biliyoruz, bu görevinizi de başarı ile yapacağınızı biliyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz, Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten ve teşekkür eden Hidayet Atasoy daha önce de Kayseri’de görev yaptığını söyleyerek faydalı işler yapmak için gayret göstereceğini belirtti.

Eğitim-Bir-Sen yayınlarından bir set hediyesi ile ziyaret sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: