Eğitim Bir-sen’den Kent Konseyi Engelli Meclisi’ne Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Yenişehir Şube Temsilcisi Musa Ayaz ve beraberindeki heyet, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kent...

Eğitim Bir-Sen Yenişehir Şube Temsilcisi Musa Ayaz ve beraberindeki heyet, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kent Konseyi Engelli Meclisi’ni ziyaret etti.

Yolören Köyü İlköğretim Okulu, Koyunhisar Köyü İlköğretim Okulu, Osmangazi Lisesi, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Süleymanpaşa İlköğretim Okulu müdür ve müdür yardımcılarından oluşan heyet, Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetimi ve üyelerinin Dünya Engelliler Günü'nü kutladı. Kent Konseyi Engelli Meclisi'ne çalışmalarında başarılar dileyen heyet, Yenişehir'de engelliler için yaptıkları faaliyetler için kendilerine teşekkür etti. Heyet, sonraki çalışmalara katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: