Eğitim-Bir-Sen'den "Okul Yöneticileri Ve İş Yeri Temsilcileri" Toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi, "Okul Yöneticileri ve İş yeri Temsilcileri" istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi, "Okul Yöneticileri ve İş yeri Temsilcileri" istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Niğde ve Sivas'tan şube başkanları, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, okul müdür ve müdür yardımcıları ile iş yeri temsilcileri katıldı.

Genel Başkan Gündoğdu, açılışta yaptığı konuşmada, şube kurmak için 7 kişi bulamadıkları günlerden 231 bin üye sayısına ulaştıkları günlere geldiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Bunun, doğru iş yaptıklarının göstergesi olduğunu vurgulayan Gündoğdu, "Doğru sendikacılık yaptığımız için bugünlere geldik. Bunun için rabbimize şükrediyoruz. Biz dünyadaki gelişmelere göre sendikacılık yapıyoruz. Çünkü dünyadaki gelişmelere karşı gelerek sendikacılık yapılamaz" dedi.

Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da, Eğitim-Bir-Sen'in büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek, "Kayseri'de 11 iş kolunun hepsinde yetkiliyiz, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak Kayseri'nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Üyelerimizin ve ülkemizin menfaatleri için gece gündüz çalışmaktayız. Bu gücün oluşmasında en büyük pay uç beyleri dediğimiz iş yeri temsilcilerinindir. Aynı şevk ve heyecanla çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz