Eğitim Bir Sen'in düzenlediğifutbol turnuvası sona erdi

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi'nin düzenlemiş olduğu 9. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi'nin düzenlemiş olduğu 9. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman şubesinin geleneksel olarak tertiplediği turnuva üç ay sürdü. 32 Takımın mücadele ettiği grup maçlarından sonra finale kalan Tekel 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Fatih Anadolu Lisesi şampiyonluk için mücadele etti.

Final maçında Tekel 75. Yıl İlköğretim okulu Fatih Anadolu Lisesini 4-2 yenerek bu yılın şampiyonu oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Halil Fırat, Eğitim Denetmeleri Başkan Yardımcısı Ergin Öçsoy, sendika yönetim kurulu ve çok sayıda üyenin izlediği final maçından sonra dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Reklam
Reklam

Ödül töreninde bir konuşma yapan Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Halil Fırat, Eğitim-Bir-Sen'in düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bugüne kadar çok başarılı faaliyetleri ile kamuoyunda ve camiamızda takdir toplayan Eğitim-Bir-Sen'e düzenlediği turnuva nedeni ile de teşekkür ediyoruz. Sporun kardeşlik ve dayanışma vesilesi olması bilinci ile yapılan böylesi her türlü etkinliği destekliyoruz. 9 yıldır aralıksız düzenlenen turnuvaya emeği geçen herkesi kutluyoruz."

Eğitim Bir Sen Adıyaman Başkanı Gaffari İzci ise katılan bütün takımlara teşekkür ederek, üyelere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık verdiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: