Eğitim Denetmenleri Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı

Mersin Eğitim Denetmenleri Başkanı Metin Öztürk, eğitim denetmenleri sayısının yüzde 35 civarında azalmasına karşın yılbaşında...

Mersin Eğitim Denetmenleri Başkanı Metin Öztürk, eğitim denetmenleri sayısının yüzde 35 civarında azalmasına karşın yılbaşında belirlenen hedeflere ulaştıklarını bildirdi.

Eğitim Denetmenleri Yıl Sonu Toplantısı, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2012-2013 eğitim-öğretim yılı genel inceleme faaliyetleri masaya yatırıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gül, inceleme soruşturmalarda çalışmalarının en hızlı ve en ekonomik şekilde tamamlanması, kurumdaki inceleme ve soruşturmanın gereksiz yere uzatılarak, kurum çalışanlarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Eğitim Denetmenleri Başkanı Öztürk ise eğitim denetmenleri sayısının yaklaşık yüzde 35 azalmasına, denetim yapılan kurum sayısının 2 kat artmasına, inceleme ve soruşturma sayısının da buna paralel artmasına karşın yılbaşında belirlenen hedeflere ulaşıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından 2012-2013 yıl sonu raporlarıyla ilgili grup başkanları genel değerlendirme sunumlarını yaptı. Toplantının sonunda emeklilik isteminde bulunmuş, eğitim sistemine uzun yıllar hizmet veren eğitim denetmenleri Sami Ayaz ve Metin Yılmaz’a plaketleri İl Milli Eğitim Müdürü Gül tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: