Eğitim denetmenlerine seminer

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli eğitim denetmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim semineri Merinos İlköğretim...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli eğitim denetmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim semineri Merinos İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. "Eğitimde Ölçme ve Değerlendirmenin Önemi ve Ölçmede Karşılaşılan Temel Güçlükler" konulu seminer Doç. Dr. Şeref Tan tarafından verildi.

Eğitimde ölçme ve değerlendirmenin önemine vurgu yapan Bursa İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun, Bilimsel olarak gerçekleştirilen ölçme ve değerlendirmenin eğitim kalitesine olumlu yönde katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Bu tür eğitim seminerlerinin yaptıklara çalışmalar ışık tutacağını da belirten Ali Dursun, semineri veren Doç. Dr. Şeref Tan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ülkenin gelişimi adına eğitimcilere büyük görev ve sorumluluk düştüğünü ifade eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Barca, "Başarıda ya da başarısızlık da hepimizin payı olduğunu düşünüyorum. Bursa’nın ve ülkemizin daha başarılı olması ve ileri gitmesi için toplum olarak üzerimize düşen görevleri işbirliği içerisinde yapmalıyız." dedi.

Seminerde Ölçme ve değerlendirmenin amaçları, karşılaşılan temel sorunlar, ölçme ve değerlendirme sonuçlarının analiz edilmesi, soru çeşitleri, sınavların hazırlanma kriterleri ve değerlendirilmesi gibi konular işlendi. Seminerin sona ermesinin ardından İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Barca, katkılarından dolayı Doç. Dr. Şeref Tan’a plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: