"Eğitim Fakültesi'nden Eğitime Destek" Projesi

Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) tarafından hayata geçirilen "Eğitim Fakültesi'nden Eğitime Destek" projesi kapsamında Abant İzzet Baysal

Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) tarafından hayata geçirilen "Eğitim Fakültesi'nden Eğitime Destek" projesi kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri ilkokul öğrencilerine ders veriyor.

Gülezler Konağı'nda düzenlenen proje bilgilendirme toplantısında konuşan BAMER Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, geçen yıl ilkini düzenledikleri projenin hem öğretmen adayları hem de ilköğretim öğrencileri için çok başarılı geçtiğini ifade etti.

Bu yılın daha da verimli geçmesi için çaba harcayacaklarını söyleyen Kutalmış, 8 hafta sürecek proje kapsamında, sınıf öğretmeni adaylarının toplumsal duyarlılıklarını arttırması, topluma çok yönlü hizmet sunabilmeleri amacıyla haftanın belirli günlerinde Gazi Paşa İlköğretim Okulu'nda okuyan ikişer saatlik ders vereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Muhabir : Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz