Eğitim Gönüllüleri Vakfı'ndan Yaz Dönemi Faaliyetleri

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından düzenlenen yaz dönemi kurslarından 30 çocuk ücretsiz olarak faydalanıyor.Türkiye...

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) tarafından düzenlenen yaz dönemi kurslarından 30 çocuk ücretsiz olarak faydalanıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi Sorumlusu Serdar Kuzugüden, yaptığı açıklamada, her yaz döneminde ilköğretime devam eden çocuklar için düzenledikleri yaz dönemi kurslarına bu yılda devam ettiklerini bildirdi. 6 hafta sürecek olan yaz dönemi kurslarında çocukların 'Satranç, Kutu Oyunları, Bilgisayar ve Yaz Kulübü etkinliklerine katıldıklarını belirten Kuzugüden, çeşitli dönemlerde de çocukların gezi programları ile yaşadıkları şehri tanıma fırsatı yakalayacaklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nevşehir Hanife-Teyfik Aktekin Öğrenim Birimi yaz etkinliklerinde, 2 öğretmen ve 10 üniversite öğrencisi gönüllünün yer aldığını ifade eden Serdar Kuzugüden, 27 Temmuz 2012 tarihine kadar sürecek olan kurslara tüm öğrencilerin katılabileceklerini kaydetti. Kuzugünden, "Türkiye'nin yarınlarında aydınlık yüzler görmenin ön koşulunun, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almasından geçtiğine inanıyoruz. İlköğretim çağındaki çocuklarımızın bugün aldıkları eğitim ile gelecekte bu şehrin ve ülkenin söz sahibi ve yetişkinleri olacaklarını biliyoruz. Çocuklarımızın vizyonu geniş, kendine güvenli, bilgiyle donanmış ve geleceğin çağdaş bireyleri olmaları için üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Çocuklarımızın yaşam becerileri kazanmasının yanı sıra duygusal ve zihinsel gelişimlerinde de katkıda bulunmak, bilim ve teknolojinin yeniliklerinden faydalanmalarını sağlamak için ideal öğrenme ortamları oluşturuyoruz. Bu amaçla Nevşehir'de kurduğumuz eğitim birimimize çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun bir ilgisi var. Burada verdiğimiz kurslar ile hedefimiz okullarda verilen temel eğitime destek olmak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: