Eğitim Gönüllüsü Aile, Vefatlarının 16. Yıldönümünde Anıldı

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Tarlacık köyünde öğretmenlik yaparken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden eğitim gönüllüsü...

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Tarlacık köyünde öğretmenlik yaparken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden eğitim gönüllüsü Turan çifti ve çocukları, vefatlarının 16. yıldönümünde mezarları başında anıldı.

Süleyman Turan, eşi Hatice Turan ve çocukları Sümeyye ve Muhammed Lütfi Efe, Niğde yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında 16 yıl önce vefat etti. Dört kişilik Turan ailesi, görev yaptıkları Tarlacık Köyü'nde defnedilir.

Turan ve ailesi için vefatlarının 16. yıl dönümünde kabirleri başında bir anma programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. İmam-Hatip Lisesi öğretmenlerinden Vahit Sivri, eğitim gönüllüsü Süleyman Turan'ın hayat hikayesini anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: