Eğitim Gönüllüsü Ömer Çam Dualarla Anıldı

Eğitim hizmetlerine verdiği destekle binlerce öğrencinin yetişmesine katkısı olan Ömer Çam, Düziçi’nde mezarı başında dualarla...

Eğitim hizmetlerine verdiği destekle binlerce öğrencinin yetişmesine katkısı olan Ömer Çam, Düziçi’nde mezarı başında dualarla anıldı.

Düziçi’nde eğitim faaliyetleri alanında, bünyesinde İmam Hatip Lisesi, Giyim-Üretim Teknolojileri Bölümü, Çocuk Gelişimi ve Özel Eğitim alanlarını barındıran Düziçi Çok Programlı Lisesi öğrencileri; 2011 yılında Gaziantep'te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şehitkâmil Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam'ı, Çamiçi Mezarlığı'nda dualarla andı.
Ömer Çam'ı unutmayan öğrenciler, kabri başında düzenledikleri anma programında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti ve mezarı başına gül dikti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: