Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Balık: “halkımızın 2b Eylemine Destek Vereceğiz”

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM-İŞ) Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, “2B konusunda halkımızın...

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM-İŞ) Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, “2B konusunda halkımızın her türlü eylemine destek vereceğiz” dedi.

Sendikasının Antalya Öğretmenevi'nde düzenlediği bölge toplantısında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Mehmet Balık şöyle konuştu:

“Bugün bu ülkede vatandaş adına ne yapılıyorsa memurlar ve sendikacılar söz söyleme hakkına sahiptir. 2B arazileri de bu gün toplumun kanayan yarasıdır. Sendikacının da 2B arazisi olabilir. Normal bir vatandaşın da olabilir. Bir il başkanının da olabilir. Bu gün topluma fahiş fiyat üzerinden 2B arazisi satılması doğru değil. Bir sendikacı toplumun kanayan her türlü yarasına parmak basabilir. Hele hele bir öğretmen sendikasının toplumu aydınlatma ve önder olma gibi bir görevi var. Bu yüzden her zaman her durumda biz sözümüzü söyleriz. 2B bugün Antalya’nın önemli sorunlarından biridir. Halkımızın yanında olacağız. Her türlü eylemine de destek vereceğiz”.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: