Eğitim sektörü yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin okula adaptasyonu amaçlı ana sınıfı ve 1. sınıfların 12 Eylül...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin okula adaptasyonu amaçlı ana sınıfı ve 1. sınıfların 12 Eylül pazartesi eğitim öğretime başlaması nedeniyle eğitim öğretim sektörü de hazırlıklarını sürdürüyor.
Mersin'in Anamur ilçesinde Zambak Yayın Grubu Anamur Bayii Ceylan Kırtasiye tarafından öğretmen evinde öğretmenlere yönelik Eğitimcinin Eğitimi projesi kapsamında 1. sınıf eğitim semineri düzenlendi. Seminere Zambak AŞ Yayın Grubu Adana Bölge Temsilcisi İsmail Özel katıldı.
Zambak yayınları tarafından Eğitimcinin Eğitimi projesi kapsamında 2011-2012 eğitim öğretim dönemine başlayacak öğretmenlere yönelik olarak 1. sınıflara hitap eden 3 farklı set sunuluyor.
Eğitimcinin Eğitimi projesi kapsamında Anamurda öğretmenlerle buluşan Zambak Yayın Grubu Adana Bölge Temsilcisi İsmail Özel, 1. sınıflarda görselliğin çok önemli olduğunu söyledi.
Özel, "Öğrencilerin küçük yaşta dikkatlerini toplamaları, odaklanmaları ve eğlenmeleri çok önemli. Bu nedenle eğitim setlerinin bu formata uygun olması gerekiyor. Yayın evlerimizde yazarlarımız tarafından hazırlanan 1. sınıf setleri içeriği; çıkartmalı ve tamamı renkli kitapçıklar, boyamalar, çizgi alıştırmaları, ses, hece, kelime, cümle ve metin çalışmaları İnteraktif CD destekli sesi hissettirme, kavratma ve okuma yazma çalışmaları, Hücreleme yöntemine göre düzenlenmiş 17 kitapçık Gözlük kullanılarak yapılan eğlenceli okuma etkinlikleri, Matematik alıştırma kitapçıkları (2 Fasikül) ,Klavuz çizgili 2 adet yazı defteri ve Hızlı Okuma kitapçığından oluşmaktadır." dedi.
Yaygın bayi ağı ile öğretmen öğrenci ve velilere hizmet sunduklarını belirten Özel;
Yeni eğitim ve öğretim döneminde de yayın evleri tarafından hazırlanan yayınlara ulaşmak için www.zambak.com ,www.cosku.com,www.degeryayinlari.com adresinden bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz