Eğitim-sen Ortaca’da Kaynaşma Yeneği Düzenledi

Eğitim-Sen Ortaca Temsilciliği, ilçede tanışma ve kaynaşma yeğni düzenledi. Bir otelde düzenlenen yemekte emekli olan...

Eğitim-Sen Ortaca Temsilciliği, ilçede tanışma ve kaynaşma yeğni düzenledi. Bir otelde düzenlenen yemekte emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi verilirken gecede sendikalı eğitimciler doyasıya eğlendi.

Yemekli geceye Muğla Eğitim Sen İl Başkanı Hulisi Kalaycı, Hukuk Sekreteri Ahmet Güler, Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Hamit Daka, Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Sen Üye Öğretmenleri, CHP Ortaca İlçe Örgütü ve Eğitim-Sen Temsilcisi Hamit Daka da katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İlçe Eğitim-Sen Temsilciliği Hamit Daka davete icabet gösterenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muğla Eğitim-Sen İl Başkanı Hulisi Kalaycı Ortacalı Eğitim Sen Temsilcilerinin geleneksel hale getirdiği yemekte sendikalılarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 24 Kasım öğretmenler günün 12 eylül darbecileri tarafından ilan edildiği için kabul etmediklerini bu nedenle 5 Ekim öğretmenler gününü baz alacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından emekli olan öğretmenlere teşekkür eblgesi sunulurken, kaynaşma yemeğine katılanlar hep birlikte doyasıya eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: