Eğitim-Sen Ve Ses'ten Bilgilendirme Semineri

Şırnak Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve Eğitim-Sen tarafından Şehr-i Nuh Otel'de organize...

Şırnak Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve Eğitim-Sen tarafından Şehr-i Nuh Otel'de organize edilen iki günlük eğitim semineri sona erdi.

İki gün boyunca eğitim altına alınan SES ve Eğitim-Sen üyeleri eğitimin birinci gününde Şehr-i Nuh Otel'in Doğu Restaurant'ında Eğitim-Sen üyelerine Marmara Üniversitesi'nden gelen Prof. Dr. Fuat Ercan kapitalizm-sermaye ve emek konusunda bilgilendirilirken, Eğitim-Sen eğitim uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu da eğitim sisteminde dönüşümü anlattı. Eğitimin ikinci günde ise, Eğitim-Sen üyelerine, örgütlenme ve mücadele stratejilerini SES MYK Üyesi Hasan Kaldık anlatırken, toplumsal cinsiyeti konusunu da Eğitim-Sen kadın uzmanı Handan Çağlayan anlattı. Sağlık alanında gelişmeleri de Pamukkale Üniversitesi Halk Sağlığı Ana bilim Dalından Prof. Dr. Mehmet Zencir anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz