Eğitim-Sen'den Teröre Tepki

Bursa-Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, terör saldırılarına ve şehit...

Bursa-Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, terör saldırılarına ve şehit haberlerine tepki gösterdi.

Bu kanayan yaranın artık dinmesi gerektiğini ifade eden Şeker, “Önceki gün Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olup 16 askerimizin de yaralanması hepimizi hüzne boğarken ardından akşam saatlerinde Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan çatışmada bir askerimizin daha şehit edilmesi ülkeyi derinden sarsmıştır.” dedi. Yıllardır dökülen kanların önce şehit ailelerinin, ardından tüm ülke vatandaşlarının yüreğinde kor olduğunu ifade eden Şeker, “Verilen mücadele er ya da geç sonuç verecek ve terör örgütünün bu hain saldırıları da son bulacaktır diye ümit ediyorum.” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Birlik ve beraberliği içten ya da dıştan hiçbir gücün bozmaya muktedir olamayacağını kaydeden Şeker, açıklamasında şunları dile getirdi: “Türkiye’nin gücü ve istikrarından rahatsız olan mihraklarca büyütülen ve korunan terör örgütünün bu eylemleri, bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi bu kararlılığından döndüremeyecektir. Terör, bu ülkenin ortak sorunudur. İç siyasete alet edilmeden, terör belasından kurtulmak için gereken yapılmalıdır.”

Şeker, ülkenin birlik ve beraberlik içinde terör belasından kurtularak; ekonomik büyümeye, uluslararası arenada söz sahibi olmaya odaklanması gerektiğini ifade etti. Şeker, şehit Mehmetçiklere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlere de acil şifalar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: