Eğitim-senliler Düzenlenen Gecede Buluştu

Şırnak’ın İdil ilçesinde öğretmenler, Eğitim-Sen’in düzenlediği etkinlikte bir araya geldi,İdil Öğretmen Evi’nde düzenlenen geceye ilçede...

Şırnak’ın İdil ilçesinde öğretmenler, Eğitim-Sen’in düzenlediği etkinlikte bir araya geldi,

İdil Öğretmen Evi’nde düzenlenen geceye ilçede görev yapan öğretmenler, okul müdürleri ve İdil Halkı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYADER) üyeleri katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Eğitim-Sen İdil Temsilcisi Tacettin Yalçın, tüm öğretmenlerin eğitime, gençlere ve fakir öğrencilere sahip çıkmalarını ve yeni açmış oldukları fotoğrafçılık, resim, dil gibi eğitim kurslarına sahip çıkmalarını istedi.

İHYADER adına söz alan Sabahattin Erdemci ise, dernek olarak fakir ailelere ve yoksul çocuklara sahip çıkacaklarını dile getirdi. Daha güzel ve temiz bir İdil için hep birlikte çalışmanın ve beraber hareket etmenin önemine değinen Erdemci, Kurban Bayramı vesilesiyle muhtaçlara yardım etmek isteyen herkesin İHYADER’e başvurmasını istedi.

Reklam
Reklam

İdil Belediyesi Fekiye Teyran Eğitim Destek Evi adına kısa bir konuşma yapan Rehber Öğretmen Hüseyin Hezer de, yeni açmış oldukları bazı kurslara bütün öğretmenlerin destek vermelerini beklediklerini dile getirdi.

Gece okunan şiirler ve şarkılar eşliğinde son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: