Eğitim Sevdalısı Başkana Teşekkür

Geçtiğimiz yıllarda başlattığı eğitime destek projesini bu yılda sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan...

Geçtiğimiz yıllarda başlattığı eğitime destek projesini bu yılda sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan okul ziyaretlerine ve incelemelerine büyük önem veriyor.

Okullara yaptıkları desteğin çok önemli ve değerli olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Okullarımızda konferans salonu, boya, badana, engelli tuvaletleri, park ve bahçe düzenlemeleri, tesisat yenileme gibi birçok ihtiyacı İzmit Belediyesi olarak karşılamaya çalışıyoruz. Satranç sınıfları açıyor, çok amaçlı salonlar kuruyoruz” dedi.

"Üç yıl içinde eğitime verdiği destekle Türkiye’de bir rekora imza atan İzmit Belediyesi, birçok okula çok amaçlı salon, anaokulu ve satranç sınıfı kazandırdı. İç ve dış cephe boyasından, oyun alanı yapımına, engelli rampası, engelli tuvaleti gibi hayati önem taşıyan işlemlerden kapı ve pencere kaplamalarına kadar okulların eksikleri tamamlanmasına destek olduk” diyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Doğan’a ziyareti sırasında Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Okul Müdürü Reşat Nuri Akkoyun ve okul aile birliği başkanı Filiz Birol eşlik etti.

Reklam
Reklam

İzmit’teki okulların yüzde 95’ine ulaştıklarını söyleyen Başkan Doğan şöyle konuştu; “Okullarda gerçekleştirdiğimiz yenilemeler aslında yerel yönetim sorumlulukları içinde yer alan hizmetler değil. Ancak ben çocukların olduğu her yerdeyim. Belediye başkanı ‘Şehremini’ yani şehrin emanet edildiği insandır. Ben de bu anlayışla hareket ettim ve okullar için ‘Bu benim işim değil’ demedim; vatandaşın olduğu her yerde çalıştım. Okullarımızı tepeden tırnağa yeniledik. Göreve geldiğimiz günden beri okulların yüzde 95’ine ulaştık. Biz geleceğe yatırım yapıyoruz. Okulumuza çok kısa zaman içinde çok amaçlı salonda yağacağız” dedi.

Okul Müdürü Reşat Nuri Akkoyun , “Başkan Doğan, sadece boya, badana, tadilatlarda değil, sporda, sanatta da çocuklarımıza destek oldu. Eğitime verdiği destek için kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Öğretmenlerden Yusuf Ziya Kobyaoğlu, santranca verdiği destekten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz