Eğitim Yardımları Dağıtıldı

Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca 237 öğrenciye eğitim yardımı yapılıyor.Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve...

Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca 237 öğrenciye eğitim yardımı yapılıyor.

Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe merkezi, belde ve köylerde toplam 237öğrenciye eğitim yardımı kapsamında nakit para yardımı yapılıyor. Vakıf, durumu iyi olmayan öğrencilere toplam 30 bin 525 lira para yardımında bulunuyor.

İhtiyaç sahibi Öğrenciler Okul Müdürlükleri tarafından belirlenerek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfına bildirilmesi ve vakıf yetkililerince okul müdürlüklerini mutemet tayin edilerek öğrencilere dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Eğitim Yardımı kapsamında 29 bin 800 lira’sı ödenek geldiği geriye kalan 455 liranın Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının öz kaynaklarından karşılandığı bildirildi.

Vakıf yetkilileri, “ İlçe merkezi, belde ve köyler dâhil 237 öğrenciye nakit para yardımı yapıldı. Okul müdürlükleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşılmaya çalışıldı. Okul Müdürlükleri tarafından belirlenen ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca okul müdürlükleri mutemet tayin edilerek ailelere ulaşılarak yardımlar dağıtıldı. Eğitime yapılan yatırımlar geleceğe yapılan yatırım demektir. Bizim kurtuluşumuz eğitimden geçiyor. Bu çerçevede eğitime desteğimiz devam edecektir” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz