Eğitimci Başkan’ın Eğitime Desteği Sürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun eğitime destekleri sürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezi...

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun eğitime destekleri sürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezi tarafından yeni dönem için el sanatları kursuna öğrenciler alınacak.

Açılan birçok kurs sayesinde eğitim alanında çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, “Eğitim camiasına uzun yıllar hizmet etmiş biri olarak en iyi yatırımın insana yapılan yatırımdır” dedi. Açılan okuma evlerinden, yapılan anaokuluna, kırtasiye yardımından, çeşitli alanlarda birçok konuda verilen kurslara kadar bu alanda öncü olduklarını söyleyen başkan Selmanoğlu, görev yapacakları süre içerisinde eğitime desteklerinin ara vermeden süreceğini kaydetti. Yeni dönem kurs kayıtları hakkında da bilgiler veren Selmanoğlu, 6 Eylül tarihinde başlayacak olan yeni dönem kurs kayıtlarının 11 Eylül’e kadar devam edeceğini ve bu kursa katılmak isteyen adayların Harput Yolu üzerinde yer alan Elazığ Belediyesi Kurs Eğitim Merkezine 1 fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisi ile başvurabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bayanlara yönelik olacak el sanatları kursunda ahşap ve seramik boyama kursu ile es süslemeleri hakkında eğitim vereceklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu kursun 12 Eylül tarihinde başlayacağını ve toplamda 4 ay devam edeceğini hatırlatarak, tamamen ücretsiz olan bu kursa bayanların ilgi göstermesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: