Eğitimci Ender Hoca, "Layıkıyla hizmet edeceğiz"

AK Parti Mersin Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Ender Turhan "Toroslar halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz." dedi.

AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Ender Turhan "AK Parti olarak inşallah Toroslar halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz. Layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz" dedi.

AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Ender Turhan Toroslar esnafını ziyaret etti. Esnaf, Ender Turhan'ın kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, siyasi hayatında başarılar diledi.

Eğitimci Ender Turhan, ziyaretlerinin kesintisiz olarak devam edeceğine dikkat çekerek, "Esnaflarımızı ekibimdeki arkadaşlarımla gezdik. Dedik ki esnafımızı gezelim, aynı zamanda sorunlarını yerinde görelim ve partimizin tanıtım broşürlerini verelim. Çok güzel tepkiler aldık. Esnaf kardeşlerimiz bizleri olumlu bir şekilde karşıladılar" dedi.

Reklam
Reklam

Esnafının sorunlarını dinlediklerini ifade eden Turhan, "Görmüş olduğumuz manzara çok vahim. Yetkililer esnafın sorunlarına çok duyarsızlar. Yol sorunları var, temizlik ve çevre sorunları var. Buna benzer birçok sorunla karşılaştık. İnşallah biz bu sorunları yanımıza not alarak, dosyamıza koyarak Allah nasip kısmet ederse ve kardeşlerimizin iradesi bizlerden yana tecelli ederse başkan seçildiğimde tekrar gelip bu sorunlarla birebir ilgileneceğiz. En kısa sürede bu sorunların telafisi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu gördüğümüz manzara Toroslarımıza ve Toroslar halkına layık bir görüntü değildir" ifadelerini kullandı.

"Esnaf, emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar" "Burada en az 3-4 bin insan ekmek kazanıyor" diyen Turhan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Esnafımızın Toroslar ekonomisine büyük katkıları var. Fakat maalesef bu tür sorunlardan dolayı esnaflar şikâyetçi. Belediyenin bu sorunlara bir an önce müdahil olması gerekir. Yerinde görmeleri gerekir. Bunun hallolması için gerekenleri yapmaları gerekir. Öncelikle rahat nefes alabilecekleri bir yolun olması gerek. Her yer çukur toz toprak içinde. Bu insanlar hem toz yutuyor, hem de sağlıksız koşullarda çalışıyor. Bunu hak etmiyorlar. Buna layık değiller. Bu kardeşlerimiz en güzeline layıktır. AK Parti olarak inşallah Toroslar halkı bize teveccüh gösterirse layıkıyla onlara hizmet edeceğiz. Layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz. Bu kardeşlerimiz bunu hak ediyorlar. Emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyorlar. Ama şimdiye kadar hep ihmal edilmişler. Temennimiz artık ihmal edilmemeleridir. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden dolayı kıvanç duydum. Bizleri iyi karşıladılar. İnşallah güzel şeyler

Reklam
Reklam

olacak. Hepsinden Allah razı olsun. AK Parti ile birlikte Toroslar bundan sonra güzel hizmetlerle karşılaşacak inşallah."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: