Eğitimci Yazar Nurettin Yıldız, “evimizdeki Hazine” Konulu Konferans Verdi

Malatya İl Müftülüğü’nün Düzenlemiş Olduğu “Evimizdeki Hazine” Konulu Konferans ilgi gördü.Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen...

Malatya İl Müftülüğü’nün Düzenlemiş Olduğu “Evimizdeki Hazine” Konulu Konferans ilgi gördü.

Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen konferansa, sendika ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) yönetici ve temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kale İlçe Müftüsü Emin Yılmaz ’ın Kur’an tilavetiyle program açılışı yapıldı.

Açılış konuşması yapan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, 2013 yılında her ay bir konferans yapılacağını belirten Gül konuşmalarına; “Öyle değerlerimiz var ki elimizden kaybedince değerini anlıyoruz. Bu değerlerin başında aile geliyor, bu önemli değere sahip çıkmak, korumak hepimizin görevidir” diyen Gül, “Bu programların halkımızla güzelleştiğini, halkımızın katılımı olmasaydı programın bir mana ifade etmeyeceğini” belirtti.

Reklam
Reklam

“Evimizdeki Hazine” konulu Konferans konuşmalarını yapmak için kürsüye gelen Eğitimci-Yazar Nureddin Yıldız, aile yapısı, aile bireylerinin bir birleriyle olan ilişkilerini ve ailenin dini boyutları hakkında bilgi verdi.

Konferans, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, konuşmacı Nureddin Yıldız’a plaket ve şehrimizin sembolü kayısı takdim etmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz